Vi er summen av våre deler. 

 

Vi er summen av våre deler. Bak opplevelsen og smaken som i dag er Il Gelato ligger det mye arbeid og planlegging. En prosess som startet for lenge siden av fire mennesker som delte en ide. 

Geir Tengs
- Ismester
- Daglig Leder

Geir er motoren som driver Il Gelato fremover. Han er mannen som tilbringer time etter time i produksjonslokalet på søken etter den perfekte kombinasjonen og som ikke gir seg før han vet at produktet han leverer fra seg er noe han stolt kan kalle sitt eget. 

 

Det skal også nevnes at Geir er en sosial sommerfugl som alltid setter pris på en samtale. En samtale om hva som helst. En gledesspreder som alltid gjør det lille ekstra for de som kommer innom. 

Pål Thjømøe
- smakstester
- lykkelig smakstester

Pål sitt største bidrag i dette eventyret er Sara. Tusen Takk Pål. Uten deg hadde ikke noe av dette skjedd. 

 

Med en bakgrunn som Geolog og ansvarlig for Magma Geopark på sørvestlandet i Norge har Pål mye å henge fingrene i. Han er en stor støttespiller av Il Gelato og har vært med fra første dagen. 

 

Han er ikke redd for å ta et skippertak når det trengs og det er vanskelig å ikke bli smittet av entusiasmen hans når praten går over til Gelato. 

Sara Gentillini
- autentisk italiener
- smaksgodkjenner

Sara er vår egen Italiener. Etter ankomst i Egersund, en koselig by på vestkysten i Norge, merket hun savnet. Hun visste ikke helt hva hun savnet, men noe var det. Sara er en erfaren arkeolog og visste at den eneste måten å finne svaret på var å grave til hun fant det. 

 

Heldigvis for Sara og alle som kommer innom oss var savnet Gelato. Når hun ikke forbedrer smaksopplevelsene til Egersundere kan du finne Sara jobbende med Magma Geopark. 

 

Kom innom og ta del i en ekte autentisk italiensk smaksoplevelse. 

Hedda Helene Tengs
- Bestyrerinden
- støttespiller på jobb og hjemme

Bestyrerinden av Egersund Chokoladefabrik & Co. er en samarbeidspartner på mange måter. Som nærmeste nabo til Il Gelato og med felles produksjonslokaler er driften av de to bedriftene fullstendig integrert. 

 

Om du føler en nærhet til Il Gelato når du besøker Egersund Chokoladefabrik & Co er det forståelig, Hedda er nemlig gift med Geir. De får tydeligvis ikke nok av hverandre hjemme så de deler arbeidslokaler, jobb, og ønsket om å levere noe autentisk og ubeskrivelig godt til andre.