Inspirasjonen

 

Søndagsturer med mor og far. Sommerferier med bestemor og bestefar. De dagene vi husker best fra barndommen kom ofte om sommeren og hadde som regel kun en ting til felles, Is.

 

IL Gelato ønsker å gjenskape magien vi følte når vi som barn var på søndagstur med familien vår. Da mor og far tok oss alle i bilen og slapp å tenke på hvordan i alle dager vi skulle kunne sitte ved siden av hverandre uten å krangle. Vi klemte oss sammen i baksetet med smil fra øre til øre. Diskusjonene gikk høylytt, men ingen kranglet. Det var hvilken smak vi skulle ha som måtte bestemmes, hva skulle vi ha på isen?  Ble dette dagen da vi tok noe annet en sjokoladestrø. Det endte ofte med sjokoladestrø.

 

Vi maste nok like mye på om når vi var fremme, men nå var det med glede i stemmene våre. Disse øyeblikkene vi nå,  ja, la oss si ”noen” år senere, fortsatt husker er de vi vil at alle skal oppleve.

 

Husker dere turer til bestemor og bestefar? Det var liksom så langt å kjøre og de var jo gamle. Vi ble aldri helt giret for turen, men når vi først var der visste bestemor alltid hva som skulle til for å vinne oss over. Noen ganger var det is fra butikken andre ganger var det hjemmelaget. Det var alltid en opplevelse.

 

Det er denne opplevelsen vi på il Gelato nå vil dele med dere. Ekte italiensk gelato laget med lokale råvarer. Kun det beste av det beste er godt nok.

 

Vi vil at dere skal få dele opplevelser som senere blir til minner. Minner dere tar med dere videre gjennom livet og igjen deler med deres barn og barnebarn.

 

Vi jobber med glede og gelato er produktet som tar oss der.

 

Velkommen innom for din neste opplevelse.

 

Hilsen oss på il Gelato