Når vi startet Il Gelato visste vi mindre enn ingenting om produksjonen av gelato. Hva trenger vi? Hvorfor trenger vi de ingrediensene og ikke de? Vi startet med en stor dose pågangsmot og et mål, vi skal lage den absolutt beste gelatoen vi kan. Vår eneste konkurrent er oss selv og vi skal være nådeløse kritikere av vårt eget produkt og kun servere et produkt vi med stolthet deler med våre venner.

 

Første utfordring var å lære mest mulig om produksjon av gelato. Hvordan takler vi et emne vi ikke vet noe om? Vi spør om hjelp. Alle som vil prate får muligheten. Vi ønsker å høre alle sine meninger. De som kan gelato og de som er best på å spise gelato. Kanskje ikke overraskende, men vi traff flest som bare ville spise. Jordbær, sjokolade, pistasj, kirsebær, pepperkake, rom og rosin. Ideen haglet inn og flere og flere strømmet inn dørene for å spise gelato.

Kun de beste råvarene

Råvarene sparte vi ikke på og da en kunde nevnte at jordbær gelatoen smakte for mye jordbær forstod vi at det var på tide og ta betalt for godsakene. Kundene fortsatte  å komme og vi fortsetter å jobbe videre med smakssammensetningene.  

 

IL Gelato bruker Köhler-Paviljongen sin prisvinnende rabarbra saft i produksjonen av vår rabarbra gelato. En fantastisk kombinasjon av kvalitetsvarer du bare må prøve. 

 

Har dere noen spørsmål om kombinasjonen av råvarer og eventuelle oppskrifter er det bare å ta kontakt. Vi deler gjerne gleden vår med andre. Det er tross alt gelato det er snakk om. En deilig opplevelse vi ønsker å dele med så mange som mulig.